top of page

Skincare

Op een eerste afspraak beginnen we met een uitgebreide huidanalyse met ons Lightskin huidanalysetoestel. Een belangrijke eerste stap, want aan de hand van deze analyse kunnen we een verzorging geven op maat van de conditie van je huid.

Elke verzorging die we aanbieden, heeft een specifieke werkwijze die het doel van de behandeling ondersteunt. Want naast ontspanning gaan we natuurlijk ook voor resultaat.

Na iedere verzorging krijg je deskundig product advies op maat van je huidconditie. 

Deze producten zorgen ervoor dat het resultaat van de behandeling thuis wordt verder gezet.

Bij een volgende afspraken wordt er telkens opnieuw een korte analyse van de huid gemaakt, waardoor we steeds de vooruitgang van je huidconditie kunnen meten en onze behandeling hierop kunnen afstemmen.


Ideaal is om deze behandelingen te herhalen om de 6-8 weken om een optimaal stralend resultaat permanent te behouden
Consultatie- Huidscan - Advies 30min                                                                                              €0,00

- Zonder behandeling
- Intakegesprek
- Huidscan met het huidanalysetoestel Lightskin
Als u deze verzorging boekt vragen we u om uw huid 2 uur op voorhand te reinigen, indien mogelijk.
Dit is belangrijk om de natuurlijke lipiden van uw huid te kunnen analyseren.

Basis 50min                                                               €57,00

Korte gelaatsverzorging met focus op reiniging, herstellen en hydrateren van de huid. Ideaal als tussendoortje of in drukke periodes 

Oil Control 60min                                                 €60,00

Dit is een zuiverende, ontstekingswerende en verzachtende behandeling voor de vette huid en onzuivere (acné) huid. Een complex van verzachtende en ontsmettende actieve stoffen vermindert acné en onzuiverheden.

ACE 60min                                                                      €66,00

De ACE verzorging is een beginnende anti-aging verzorging. De perfecte balans tussen de 3 vitamines A,C en E heeft een intensieve vitaliserende en verstevigende werking op de huid.

B-white 60min                                                            €66,00

De B-white behandeling is een anti-pigmentatie behandeling die je huid oplicht, pigmentvlekken vervaagt en beschermt tegen verdere hyperpigmentatie.

AHA Glycolic 60min                                           €66,00 

De AHA Glycolic behandeling is een energiegevende behandeling voor een doffe, vermoeide huid met sterke verhoorning. De fruitzuren verdunnen de verdikte, bovenste huidlagen en de huid wordt frisser, zachter en meer egaal. 

Derma + 60min                                                           €66,00

De Derma + lijn richt richt zich op de extreem droge (atopische) of beschadigde huid en is een sterk verzorgende en herstellende lijn binnen het Clephar gamma.

Lotus 60min                                                                      €66,00

Een hydraterende voedende en verzachtende behandeling die je huid laat stralen en je laat wegdromen door de fijne aroma's van lotus en frangipane.

Sun Age Control 60min                                €66,00

De Sun Age Contol is een ideale voorbereiding voor de zomer. Deze behandeling stimuleert het bruiningsproces, hydrateert en hydrateert. 

Sun Repair 60min                                           €66,00

De Sun Repair is een ideale nabehandeling voor een huid die aan de zon is blootgesteld. Deze behandeling verzacht, hydrateer en stimuleert huidherstel en brengt de huid opnieuw in topconditie.

Essential 60min                                                          €66,00

De Essential behandeling is vrij van parfum en erg geschikt voor de meest gevoelige en allergische huidtypes. De behandeling is huid herstellend en verlaagt de gevoeligheidsdrempel.

Hydra Lift 75min                                                        €80,00

De Hydra Lift lijn biedt een oplossing voo de gedehydrateerde, doffe huid met droogterimpeltjes. De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastinevezels aan te maken.

Collagen  75min                                                         €80,00

De Collagen verzorging zorgt dankzij het collageenvlies masker voor een intensieve hydratatie en verbetering van de elasticiteit en spankracht van de huid. Rimpelvorming vermindert en huidirritaties nemen af. De behandeling heeft 2 mogelijkheden. Ofwel de softening treatment die naast de hydraterende werking ook een verzachtende (anti-couperose) werking heeft ofwel de anti aging treatment die extra regenererende eigenschappen heeft. 

Influxions 75min                                €87,00

De Influxions verzorging is een anti-aging verzorging met krachtige peptiden. De behandeling is een samenspel van antirimpel, liftende eigenschappen en beschermende bestanddelen die de huid versterken en rimpelvorming voorkomen.

Performance 75min                          €92,00

De Performance is een anti-aging verzorging met Zea Mays (kiemcellen uit maïs), Voluform en glycolift die de huid verstevigen, liften en voor vollere gelaatscontouren zorgen. Een mooie cosmetische lifting zonder medische ingreep.

Scinnovation 75min                        €92,00

De Scinnovation is een anti-aging verzorging die bestaat uit een mooie cocktail van werkstoffen zoals zuivere vit C, zuivere vit A (retinol) en tal van andere anti-oxidanten, hydraterende activa, ceramides en anti-aging werkstoffen. Zij laten de huid stralen, egaliseren teint en huidstructuur en verminderen zichtbaar alle tekenen van huidveroudering.

Alpha Firming 90min                                       €92,00

De Alpha Firming behandeling. Geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat. Verstevigt de huid, creëert een instant glow, verbetert de vochtbalans en vermindert ook de oppervlakkige fijne lijntjes. Snel en intensief resultaat.

Dermaplanning 90min                                      €115,00

Dermaplaning is een intensieve behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gelaat met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel één van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Met deze behandeling bekom je een mooie zachte, stralende en frisse huid. Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging.

X-CELLence 90min                   €106,00

x-CELLence raakt aan de grenzen van de hedendaagse cosmeceutische wetenschap en is de totaaloplossing voor de huid met (vergaande) verouderingsverschijnselen. Deze exclusieve lijn biedt alles wat het labaratorium Clephar momenteel te bieden heeft en bevat alleen topingrediënten.

Crystal X  (aan te raden in kuur)                        €130,00

De Crystal X is een veilig en cosmetisch alternatief voor chemische peelings, Botox injecties, laser en chirurgische ingrepen. Deze unieke salonbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder zelfs de meest gevoelige huid! Exclusieve, huideigen celstructuren verhogen en versnellen de opname van de actieve bestanddelen, die zo hun weg vinden tot in de diepere huidlagen. 

Scientific Solutions                  +€30,00
extra tijdens een gelaatsverzorging

Clephar 100% ACTIVA Scientific Solutions, is een reeks van 4 extreem hoog gedoseerde serums. De serums dringen door tot de diepere huidlagen. Ze bevatten combinaties van werkstoffen die nooit eerder in stabiele vorm zijn samen gebracht in één krachtige dosis. Ze geven spectaculaire resultaten, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden, zonder nevenwerkingen of huidbeschadiging.

Eye Treatment                          +€30,00                                                          In een behandeling.
                                                         €55,00
                                                                                          Enkel oogbehandeling

Een anti-rimpelverzorging van de oogomtrek voor een frisse en oogverblindende blik.

Nog vragen? 

Neem gerust contact met ons op!

Laat je gegevens hier achter en wij contacteren je zo snel mogelijk!


Je naam *

Telefoon*

Je e-mailadres *

Je bericht

ONS INSTITUUT:

Heidestraat 4C

3545 Zelem
0493/33.66.33
info@labellebu.be

BTW nr: BE0738.565.423


OPENINGSUREN:

Wij werken enkel op afspraak!


bottom of page