top of page
Plant schaduw

Skincare & Huidverbetering:

Op een eerste afspraak beginnen we met een uitgebreide huidanalyse met ons Lightskin huidanalysetoestel. Een belangrijke eerste stap, want aan de hand van deze analyse kunnen we een verzorgingen geven op maat van de conditie van je huid.
Elke verzorging die we aanbieden, heeft een specifieke werkwijze die het doel van de behandeling ondersteunt. Want naast ontspanning gaan we natuurlijk ook voor resultaat. 
Na iedere verzorging krijg je deskundig product advies op maat van je huidconditie.
Deze producten zorgen ervoor dat het resultaat van de behandeling thuis wordt verder gezet.
Bij een volgende afspraak wordt er telkens opnieuw een korte analyse van de huid gemaakt, waardoor we steeds de vooruitgang van je huidconditie kunnen meten en onze behandeling hierop kunnen afstemmen.
Ideaal is om deze behandeling te herhalen om de 6 tot 8 weken om een optimaal stralend resultaat permanent te behouden

gelaats

Consultatie - Huidscan - Advies

- Zonder behandeling
- Intakegesprek
- Huidscan met het huidanalysetoestel Lightskin
Als u deze verzorging boekt vragen we  om uw huid 2 uur op voorhand te reinigen, indien mogelijk. Dit is belangrijk om de natuurlijke lipiden van uw huid te kunnen analyseren.


Gratis bij aankoop van producten of huidverbeterende behandeling. 30min.

gelaats

Basis 

Korte gelaatsverzorging met focus op reiniging, herstellen en hydrateren van de huid. Ideaal als tussendoortje of in drukke periodes.

€66,00 - 60min.

gelaats

Oil Control

Dit is een zuiverende, ontstekingswerkende en verzachtende behandeling voor de vette huid en onzuivere (acné) huid. een complex van verzachtende en ontsmettende actieve stoffen vermindert acné en onzuiverheden.

€66,00 - 60min.

gelaats

ACE

De ACE verzorging is een beginnende anti-ging verzorging. De perfecte balans tussen de 3 vitamines A,C en E. Deze hebben een intensieve vitaliserende en verstevigende werking op  de huid.

€66,00 - 60min.

gelaats

Derma +

De Derma + lijn richt zich op de extreem droge (atopische) of beschadigde huid en is een sterk verzorgende en herstellende lijn binnen het Clephar gamma. Ook geschikt voor oncologiepatiënten.

€66,00 - 60min.

gelaats

Sun Repair

De Sun Repair is een ideale nabehandeling voor een huid die aan de zon is blootgesteld. Deze behandeling verzacht, hydrateert en stimuleert huidherstel en brengt de huid opnieuw in topconditie.

€60,00 - 60min.

gelaats

Collageen Treatment

De Collageen verzorging zorgt dankzij het collageenvlies masker voor een intensieve hydratatie en verbetering van de elasticiteit en spankracht van de hui!d. Rimpelvorming vermindert en huidirritaties nemen af. De behandeling heeft 2 mogelijkheden ofwel de softenon treatment die naast de hydraterende werking ook een verzachtende (anti-couperose) werking heef, ofwel de anti-ageing treatment die extra regenererende eigenschappen heeft.

€80,00 - 75min.

gelaats

Scinnovation

De Scinnovation is een anti-aging verzorging die bestaat uit een mooie cocktail van werkstoffen zoals zuivere vit.C, zuivere vit.A (retinol) en tal van andere anti-oxidanten, hydraterende activa, ceramistes en anti-aging werkstoffen. Zij laten de huid stralen, egaliseren teint en huidstructuur en verminderen zichtbaar alle tekenen van huidveroudering.

€92,00 - 75min.

gelaats

X-CELLence 

X-CELLence raakt aan de grenzen van de hedendaagse cosmeceyutische wetenschap en is de totaaloplossing voor de huid met (vergaande) verouderingsverschijnselen. Deze exclusieve lijn biedt alles wat het laboratorium Clephar momenteel te bieden heeft en bevat alleen topingrediënten.

€110,00 - 90min.

gelaats

B-white 

De B-white behandeling is een anti-pigmentatie behandeling die je huid oplicht, pigmentvlekken vervaagt en beschermt tegen verdere hyperpigmentatie.

€66,00 - 60min

gelaats

Lotus

Een hydraterende voedende en verzachtende behandeling die je huid laat stralen en je laat wegdromen door de fijne aroma's van lotus en frangipane.

€66,00 - 60min.

gelaats

Essential

De Essential behandeling is vrij van parfum en erg geschikt voor de meest gevoelige en allergische huidtypes. De behandeling is huid herstellend en verlaagt de gevoeligheidsdrempel.

€66,00 - 60min.

gelaats

Influxions

De Influxions verzorging is een anti-ging verzorging met krachtige peptiden. De behandeling is een samenspel van antirimpel, liftende eigenschappen en beschermende bestanddelen die de huid versterken en rimpelvorming voorkomen.

€87,00 - 75min.

gelaats

AHA Glycolic 

De AHA Glycolic behandeling is een energiezevende behandeling voor een doffe, vermoeide huid met sterke verhoorning. De fruitzuren verdunnen de verdikte, bovenste huidlagen en de huid wordt frisser, zachter en meer egaal.

€66,00 - 60min.

gelaats

Sun Age Control

De Sun Age Control is een ideale voorbereiding voor de zomer. Deze behandeling stimuleert het bruiningsproces en hydrateert en maakt de huid sunproof.

€66,00 - 60min.

gelaats

Hydra Lift

De Hydra Lift lijn biedt een oplossing voor de gedehydreerde, doffe huid met droogterimpeltjes. De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastinevezels aan te maken.

€80,00 - 75min.

gelaats

Performance

De Performance is een anti-aging verzorging met Zea Mays (kiemcellen uit maïs), Voluform en Glycolift die de huid verstevigen, liften en voor vollere gelaatscontouren zorgen. Een mooie cosmetische liften zonder medische ingreep.

€92,00 - 75min.

gelaats

Alpha Firming

De Alpha Firming behandeling geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat. Verstevigt de huid, creëert een instant glow, verbetert de vochtbalans en vermindert ook de oppervlakkige fijne lijntjes. Snel en intensief resultaat.

€92,00 - 90min.

gelaats

Crystal X
(aan te raden in kuur)

De Crystal X is een veilig en cosmetisch alternatief voor chemische peelings, botox injecties, laser en chirurgische ingrepen. Deze unieke salonbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder zelfs de meest gevoelige huid! Exclusieve, huidige celstructuren verhogen en versnellen de opname van de actieve bestanddelen, die zo hun weg vinden tot in de diepere huidlagen.

€130,00 - 90min.
 

gelaats

Dermaplaning

Dermaplaning is een intensieve behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijdert worden van het gelaat met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel één van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Met deze behandeling bekom je een mooie zachte, stralende en frisse huid. Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging.

€115,00 - 90min.

gelaats

Scientific Solutions
(Extra tijdens een gelaatsverzorging)

Clephar 100% Activa Scientific Solutions, is een reeks van 4 extreem hoog gedoseerde serums. De serums dringen door tot de diepere huidlagen. Ze bevatten combinaties van werkstoffen die nooit eerder in stabiele vorm zijn samen gebracht in één krachtige dosis. Ze geven spectaculaire resultaten, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden, zonder nevenwerkingen of huidbeschadiging.

€30,00

gelaats

Eye Treatment
(kan apart of in een behandeling toegepast worden)

Een anti-rimpelverzorging van de oogomtrek voor een frisse en oogverblindende blik.

(In een gelaatsverzorging €30,00 - Enkel oogverzorging €55,00)

Ons instituut:

Heidestraat 4 C 
3545 Zelem
België
BTW nr: BE0738.565.423

Openingsuren:
Wij werken enkel op afspraak van maandag tot vrijdag. 

 

Telefoon:

0493 33 66 33 

Email

Volg ons op social media:

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page